VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)
Hier vind u alle veelgestelde vragen (FAQ)
Ja, dit is mogelijk zolang er geen kosten zijn gemaakt en we dit tijdig te horen krijgen.
Uiteraard komen wij kosteloos en vrijblijvend langs om met u de offerte en alle werkzaamheden door te spreken, zodat al uw vragen zijn beantwoord.
De minimale dikte van schuimbeton is 10cm. Indien de vloer ook isolerend moet werken, wordt het wel geadviseerd om een dikkere vloer toe te passen.
Wanneer u besluit de kruipruimte op te laten vullen met schuimbeton, komt de gehele kruipruimte te vervallen. In nieuwbouwwoningen worden kruipruimtes in veel situaties ook niet meer toegepast, aangezien deze meer nadelen opleveren dan voordelen. Zo krijg je te maken met ongewenste geuren, optrekkend vocht en schimmelvorming. Het biedt dus vooral voordelen om de kruipruimte te laten vervallen en te renoveren met schuimbeton.
Dit is afhankelijk van uw keuze. Standaard hanteren wij hierbij een zandcementvloer. Daarnaast is het ook mogelijk een cementgebonden gietvloer aan te brengen, echter is dit wel een duurder alternatief. Deze kosten kunt u na verloop van tijd wel ‘terugverdienen’, aangezien de warmtegeleiding van de vloer beter is. Tot slot behoort een anhydrietvloer ook tot de mogelijkheden.
Nee, dit is een keuze die u zelf maakt, dit is niet noodzakelijk. U kunt de vloerverwarmingswerkzaamheden ook zelf laten uitvoeren door een onafhankelijke partij.
Vloerverwarming is een comfortabele manier voor het opwarmen van uw woonruimte. Dit gebeurt op een geleidelijke manier, waardoor dit een behaaglijk gevoel in uw woonruimte creëert. Daarnaast wordt de vloerverwarming weggewerkt in de vloer waardoor deze uit het zicht is.
Nee, dit maakt niet uit. Wij zullen de toe te passen vloerverwarming afstemmen aan uw CV-ketel of warmtepomp. Vooraf bij de offerteaanvraag zullen we dit met u doornemen.
De subsidie is aan te vragen via de knop op de hoofdpagina: ‘subsidie aanvraag’. Daarbij dient ook de meldcode gebruikt te worden, welke wordt meegestuurd op de factuur.